Psihoterapie adulti

"- Buna ziua, zise micul print.
- Buna ziua, zise negustorul de pilule perfectionate care potoleau setea.Inghiti una pe saptamana si nu mai ai nevoie sa bei nimic.
- De ce vinzi asa ceva? intreba micul print.
- E o mare economie de timp, spuse vanzatorul. Expertii au facut calcule. Se economisesc cincizeci si trei de minute pe saptamina.
- Si ce faci cu aceste cincizeci si trei de minute?
- Ce vrei…
- Eu, isi zise micul print, daca as avea cincizeci si trei de minute la dispozitie, as merge incetisor catre o fantana …"
(Antoine de Saint Exupery - “Micul Print”)

In cabinetul de psihoterapie ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei. Pentru a atinge acest scop este necesar sa lucram impreuna cu clientul la a inlatura sau a transforma ceea ce-l impiedica sa traiasca astfel. Prin urmare scopul terapiei poate lua forme variate si este stabilit de comun acord in cadrul primelor intalniri. O persoana poate veni la terapie pentru probleme concrete ca fobiile, teama de atasament/abandon, probleme sexuale, somatizari etc., dar si pentru probleme mai difuze, cum ar fi stari generalizate de anxietate, stari depresive, nemultumiri legate de propria viata.

O persoana venita in terapie va explora doar zonele in care se simte pregatit sa mearga, respectandu-i-se limitele si ritmul de procesare a noilor descoperiri. Pe parcursul primei sedinte terapeutul se familiarizeaza cu problema cu care a venit clientul, afla informatii relevante despre acesta si stabilesc impreuna contextul in care vor lucra pe viitor - frecventa, mod de lucru, cost si altele.

 

Tarife si program de lucru

- 60 Ron intre orele 9.00-16.00;
- 80 Ron intre orele 16.00-21.00.

Exista disponibilitatea unui tarif redus pentru un numar limitat de clienti:
- 50 Ron pentru o sedinta programata intre orele 9.00-16.00;
- 70 Ron pentru o sedinta programata intre orele 16.00-21.00.
Daca, datorita situatiei financiare, doriti sa apelati la aceasta optiune, mentionati acest lucru la telefon sau in mail. Daca nu mai sunt locuri disponibile, va puteti inscrie pe o lista de asteptare.